Чланци поређани по датуму: децембар 2014

Стигла нам је права зима, а са њом снежне падавине и проблеми које нам оне доносе. Како би сте се успешно изборили са хладноћом и снегом, прочитајте (и упамтите) савете који могу да вам и те како помогну када температура оде у "дубоки" минус, а ви се нађете далеко од цивилизације.

Објављено у БЗР
недеља, 28 децембар 2014 00:00

Небезбедан рад (3)

Само за Вас - сакупили смо фотографије примера небезбедног рада, које објављујемо. Ако желите, шаљите нам фотографије небезбедног рада које Ви имате на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., или их поставите на нашој Фејсбук страници

Објављено у БЗР
недеља, 28 децембар 2014 00:00

Небезбедан рад (4)

Само за Вас - сакупили смо фотографије примера небезбедног рада, које објављујемо. Ако желите, шаљите нам фотографије небезбедног рада које Ви имате на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., или их поставите на нашој Фејсбук страници.  

Објављено у БЗР

О стресу на послу се све више прича. Неки људи се на неуобичајен начин боре са тим - погледајте како и насмејте се.

Објављено у Видео
недеља, 28 децембар 2014 00:00

Топ 10 незгода са виљушкаром

Погледајте ТОП 10 незгода са виљушкаром. Чест разлог су и непричвршћене полице...

Објављено у Видео

Александар Барбуловић из Бора, један од радника Енергопројекта ангажованих на изградњи нове топионице и фабрике сумпорне киселине, понесен атмосфером, извео је занимљив перформанс на бини пре почетка свечаног програма поводом завршетка радова на овом пројекту.

Објављено у Видео
понедељак, 22 децембар 2014 00:00

БЗР Правилници 2014

Списак БЗР Правилника 2014-е са линковима.

Објављено у БЗР
понедељак, 22 децембар 2014 00:00

Коријандер (цилантро)

Kоријандер (Coriandrum sativum) је у последње време све чешће у употреби и код нас. Уобичајено се користи у индијској и мексичкој кухињи. Цилантро је шпанска реч за лишће коријандера и под тим именом је познат у Северној Америци. Лишће коријандера је познато и под именом ''кинески першун''.

Објављено у Здравље
понедељак, 22 децембар 2014 00:00

Стављање шлема уз помоћ лопате

Двојица радника су покушала да ставе шлем на необичан начин. Али... погледајте шта се десило.

Објављено у Видео

Савети и упутства за безбедан и здрав рад на рачунару.

Објављено у БЗР
Страна 1 од 5

Безбедност и здравље на раду, заштита од пожара, заштита животне средине - све на једном месту: новости, прописи, корисне информације и актуелна дешавања.

    

Галерија слика