Берза отпада

Берза отпада epSos .de

ИМАТЕ ОТПАД, ЖЕЛИТЕ ДА ГА СЕ РЕШИТЕ,
А НЕ ЗНАТЕ КАКО?

Оставите оглас на сајту Берзе отпада
Агенције за заштиту животне средине
.

Берза отпада повезује предузећа у којима се генерише отпад са предузећима која тај отпад откупљују и на неки од дозвољених начин поново искоришћавају и депонују или га извозе.

Објављивање огласа и претраживање огласа на сајту Агенције за заштиту животне средине је бесплатно.

Агенција за заштиту животне средине не преузима одговорност за тачност, истинитост и потпуност података наведених у огласима.

Уколико желите да поставите оглас, прво морате да се региструјете. Након регистрације на E-mail адресу коју сте уписали ће те добити потврду о регистрацији са корисничким именом и лозинком. Након тога можете да се на одговарајући начин пријавите и да унесете свој оглас.

Уколико нисте нашли врсте отпада за који сте заинтересовани укључивањем опције "Трајна претрага" једном недељно ће на ваш Email стизати порука са обавештењима о новим огласима унетим у базу који одговарају критеријумима које сте задали.

Извор: Берза отпада, Агенција за заштиту животне средине

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Аутор

Безбедност и здравље на раду, заштита од пожара, заштита животне средине - све на једном месту: новости, прописи, корисне информације и актуелна дешавања.

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

Безбедност и здравље на раду, заштита од пожара, заштита животне средине - све на једном месту: новости, прописи, корисне информације и актуелна дешавања.

    

Галерија слика