О нама

Добродошли на портал ''Заштита'', портал на којем можете да прочитате разне информације у вези са безбедношћу и здрављем на раду, заштитом од пожара и заштитом животне средине.

Сајт се бави искључиво побројаним темама.

Коментари и чланци које објављујемо не одражавају ставове власника Интернет портала "Заштита". Задржавамо право да не објавимо или да обришемо коментаре без објашњења, уколико се у њима крше правила цивилизоване комуникације. Лажно представљање приликом остављања података у пољима за слање коментара није допуштено. Коментари написани великим словима неће бити одобрени, као ни коментари који позивају на расну или етничку мржњу. Погледајте Услове коришћења.

Позивамо Вас да нам пошаљете своје стручне чланке, прилоге, мишљења или коментаре, уз које ћемо, у случају објављивања на сајту, навести име аутора.

Уколико имате приговор, савет или предлог који би нам помогао да побољшамо наше садржаје, обратите нам се путем електронске поште Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

Уколико смо из неког разлога повредили нечија ауторска или друга права, молимо да нас о томе обавестите на нашу електронску адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. а ми се обавезујемо да ћемо такве садржаје уклонити са сајта.

пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

сајт: zastita.net

Безбедност и здравље на раду, заштита од пожара, заштита животне средине - све на једном месту: новости, прописи, корисне информације и актуелна дешавања.

    

Галерија слика