Чланци поређани по датуму: јануар 2015
четвртак, 22 јануар 2015 00:00

Мобинг презентација

Кратка презентација о мобингу

 

Објављено у Видео

Током последњих пар година научници широм света покушавају да схвате како наше емотивно стање и енергија у организму утичу на здравље и развој болести. Сада су у томе успели.

Објављено у Здравље
уторак, 06 јануар 2015 00:00

Завод за заштиту природе Србије

Завод за заштиту природе Србије је стручна установа која обавља делатност заштите и унапређења природне баштине Србије, основана 30. априла 1948. године као Завод за заштиту и научно проучавање природних реткости НР Србије.

Човекова животна средина је скуп природних и створених вредности чији комплексни међусобни односи чине окружење, односно простор и услове за живот.

За медицинске раднике је премештање и подизање тешко покретних пацијената веома угрожавајуће са аспекта безбедности и здравља на раду. На овом кратком снимку можете да погледате како да што једноставније преместите пацијента.

Објављено у Видео

Неко мора да промени сијалицу на врху високог ТВ торња. Запослени је на врху торња, поред тога што је заменио сијалицу, направио и селфи. Овај видео је направљен уз помоћ квадрикоптера.

Објављено у Видео
понедељак, 05 јануар 2015 00:00

Паде човек са камиона

Ето, он је само гурао робу, нема везе што је на платформи... Невероватно је шта се после десило.

Објављено у Видео
понедељак, 05 јануар 2015 00:00

Радник на крану испушта терет!

Пажљиво са краном - Полупа човеку кола па побеже!

Објављено у Видео

Безбедност и здравље на раду, заштита од пожара, заштита животне средине - све на једном месту: новости, прописи, корисне информације и актуелна дешавања.

    

Галерија слика