Чланци поређани по датуму: септембар 2014

БЕОГРАД, 29. септембар 2014, (Њуз) – Током јучерашњег дана, група од шесторо младића и девојака је провела у једном београдском кафићу више од три сата у међусобном разговору, иако су код себе имали своје мобилне телефоне, сазнаје Њуз.

Објављено у Разонода

Трећина одраслог становништва у Србиjи пуши, међу младима чак 13 одсто, док jе изложеност деце дуванском диму у кући и даље велика - 63,4 одсто, речено jе данас на конференциjи "Партнерски проjекат: Унапређење контроле дувана у Србиjи".

Објављено у Здравље
уторак, 30 септембар 2014 00:00

Јабука

ЈАБУКА - СОЧНА И ЛЕКОВИТА КРАЉИЦА

Објављено у Здравље
уторак, 30 септембар 2014 00:00

Зачини у ајурведи

Постоје два битна фактора у правилној исхрани. Први је узимање здраве хране (органска, здрава, свеже припремљена храна), а други је да се Агни (варењу, метаболизму и процесу развоја ткива) помогне да буде максимално снажан.

Објављено у Здравље
уторак, 30 септембар 2014 00:00

Бобове пихтије - рецепт

Пихтије од боба су традиционални српски рецепт. Пихтије од боба нису пихтије у класичном смислу те речи, већ се тако зову јер се изливају у плитке посуде и секу се на коцке или ромбове као класичне пихтије. Ја нисам велики љубитељ пасуља и пребранца, али ове пихтије су за мене права посластица - деликатес. Укус вам не могу дочарати, али немају укус пасуља. Морате их пробати сами да се уверите.

Објављено у Здравље

Радник предузећа "Диjамант" у Зрењанину Д.В. (56) је погинуо, а његов колега A.Ц. (42) је повређен услед пуцања саjле шубера коjим се отвара и затвара отвор складишта у тоj фирми, саопштило jе Mинистарство за рад, запошљавање, борачка и социjална питања.

Објављено у Хроника
уторак, 30 септембар 2014 00:00

Пословна одела, шик костими

Када се одела раде за даме, кројеви су слободнији, смелије су комбинације боја и материјала. Ове сезоне су популарни мушки кројеви, оштрије линије, наглашене нараменице, раван сако и широке панталоне.

Објављено у Разонода

У свету је, данас, дивљих животиња, риба и птица упола мање него пре 40 година, саопштио је Светски фонд за природу (WWF).

понедељак, 29 септембар 2014 00:00

Стрес на радном месту

Добро радно окружење, добри међуљудски односи и задовољство послом који се обавља, могу мотивисати запосленог и повећати његову продуктивност, смањити одсуствовање са посла због боловања, смањити број повреда на раду и самим тим допринети повећаном профиту послодавца.

Објављено у БЗР
Одговорност послодавца за накнаду штете због повреде запосленог на раду
Објављено у Прописи
Страна 1 од 11

Безбедност и здравље на раду, заштита од пожара, заштита животне средине - све на једном месту: новости, прописи, корисне информације и актуелна дешавања.

    

Галерија слика